skip to Main Content

Mitä teemme

Missiomme on kasvattaa asiakkaidemme datalähtöistä liiketoimintaa teknologian avulla.

Olemme erikoistuneet BI- ja data-analytiikan ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme liiketoimintatiedon (Business Intelligence) hyödyntämisen jokaisessa vaiheessa, tietovarastoinnista analytiikkaan.

Meillä on vuosien kokemus skaalautuvien ja turvallisten Azure PaaS -ratkaisujen monipuolisesta hyödyntämisestä. DevOps-tiimimme on keskittynyt jatkuvaan integrointiin, tehokkaisiin monitorointiratkaisuihin ja optimointiin, joiden avulla päästään kustannustehokkaaseen IT-infrastruktuuriin.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa yhdistämällä sen eri lähteistä yhtenäiselle Power BI-raportille. Visualisoimalla ja automatisoimalla raportoinnin, varmistamme että data on aina ajan tasalla ja helposti tulkittavassa muodossa paremman liiketoimintaymmärryksen saavuttamiseksi.

Asiakkaamme säästävät resurssejaan hyödyntämällä ennakoivaan analytiikkaan perustuvaa InlinePredict-työkalua. Työkalu sopii mm. myynnin ennustamiseen ja on toimialasta riippumaton.

Myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin kehitetyn InlineInsight-työkalun avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan myyntiä ja markkinointia kokonaisuutena tehokkaammin.

Microsoft Gold Partners

InlineMarket team in sunshine

Tapamme toimia

  • Kehitämme tapaamme toimia jatkuvasti. Käytämme Scrumia parantamaan sekä ohjelmistotuotannon että toimitusprosessien tehokkuutta.
  • Pysymme aktiivisina ja kehitämme osaamistamme järjestämällä sisäisiä seminaareja sekä osallistumalla erilaisiin teknologiatapahtumiin ja verkkokoulutuksiin.
  • Tuemme työntekijöitämme kasvussa ja kehityksessä. Jokainen työntekijä voi luoda henkilökohtaisen kehityssuunnitelmansa ja opiskella työn ohessa. Työntekijät voivat työskennellä toimiston lisäksi myös etänä.
  • Kannustamme toisiamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeasti ylpeitä aikaansaannoksistamme.

Me teknologia

ilm-tech-stack

InlineMarket lukuina

0
Työntekijää
0,3M
Liikevaihto
0
Kansalaisuutta

Avoimet työpaikat

Valmiina uusiin haasteisiin? Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä, joilla on oikea asenne.

Avoimet työpaikat

InlineMarket Oy / Ruoholahdenkatu 8 / 00180 Helsinki, Finland / Contact / +358 405425070 / Business-ID: 2866708-5

© 2020 InlineMarket Oy
Back To Top