skip to Main Content

Microsoft Power BI mahdollistaa datan analysoinnin, mallinnuksen ja visualisoinnin sekä raporttien jakelun sisäisiin ja ulkoisiin tarkoituksiin. Asiantuntijamme ovat luoneet satoja Power BI -raportteja ja dashboardeja auttaakseen asiakkaitamme saamaan selkeämmän näkemyksen erilaisista liiketoimintatarpeista.

Ennen Power BI -raporttien luomista varmistamme, että data puhdistetaan, muotoillaan ja yhdenmukaistetaan tukemaan raporttien toimivuutta. Asiakkaamme saavat ajantasalla olevan raportoinnin automaattisesti.

Power BI:n hyödyt

Visualisointi: Power BI:n avulla pystymme visualisoimaan datan kaaviossa, kuvaajassa, värikoodatussa kartassa tai muissa mielenkiintoisissa muodoissa, jotta data voidaan näyttää aina asiaankuuluvalla tavalla. Power BI tukee erilaisia ​​visualisointityyppejä ja enemmän tulee jatkuvasti.

Muokattavuus: INLINEINSIGHT -ratkaisumme tarjoaa markkinoijille näkemyksen markkinoinnista, CRM:stä ja myyntitehokkuudesta eri mainoskanavien ja kampanjoiden välillä. Helposti muokattava työkalumme visualisoi tärkeimmät KPI-luvut, sallii vertailun maksullisen ja orgaanisen markkinoinnin toimivuuden välillä ja antaa suosituksia.

Kiinnostuitko? Kokeile INLINEINSIGHT -työkalua itse.

Miten voimme auttaa?

Raporttien luominen: Meillä on kokemusta raportoinnista liittyen mm. myyntiin, markkinointiin, markkinatutkimuksiin, kuluttaja- ja asiakaskyselyihin, verkkoanalytiikkaan ja talousraportteihin.

Raakadatan muuttaminen arvokkaiksi oivalluksiksi: Datatietelijämme muuttavat raakadatan ylläpidettäväksi ja hallittavaksi, jotta sen avulla voidaan tehdä tärkeitä huomioita. Näin autamme asiakkaamme ymmärtämään paremmin kohdeyleisönsä toiveita ja tarpeita.

Ota yhteyttä myyntiin

Filip Ekman

Filip Ekman, Head of Sales

+358 40 5425070

filip.ekman@inlinemarket.fi

InlineMarket Oy / Ruoholahdenkatu 8 / 00180 Helsinki, Finland / Contact / +358 405425070 / Business-ID: 2866708-5

© 2020 InlineMarket Oy
Back To Top