skip to Main Content

Microsoft Azure -palvelut

Meillä on vuosien kokemus ja tietotaito skaalautuvien pilvipalveluiden tarjoamisesta, ylläpidosta ja kokonaisvaltaisesta hyödyntämisestä.

Lue lisää

DevOps & integraatiot

Tarjoamme DevOps-palveluita, joissa sovelluskehitys, datan integrointi, laadunvarmistus ja tuotannon tuki toimivat tiiviissä yhteistyössä.

Lue lisää

Power BI -raportointi ja datan visualisointi

Power BI mahdollistaa datan analysoinnin, mallintamisen ja visualisoinnin sekä jakamisen yrityksen sisäisiin ja ulkoisiin tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään liiketoimintadataa ja hahmottamaan siihen liittyvät tarpeet.

Lue lisää

Ennakoiva analytiikka

Kehittämämme InlinePredict-työkalu perustuu tekoälyyn ja koneoppiviin malleihin. Ennustavaa analytiikkaa voidaan hyödyntää useilla eri toimialoilla ja sen käyttökohteita ovat muun muassa myynnin ja menekin ennustaminen.

Lue lisää

Aloitetaanko heti?

Voimme aloittaa tekemällä tarvekartoituksen ja datan soveltuvuustutkimuksen. Ota yhteyttä niin teemme räätälöidyn ehdotuksen.

Ratkaisut

Lue lisää alustaratkaisuistamme.

INLINEPREDICT ennustaa myyntiä ja kysyntää täsmällisesti hyödyntämällä koneoppivia malleja. Automaattisesti tuotettujen tarkkojen ennusteiden avulla maksimoit myynnin ja tuottavuuden.

Lue lisää

INLINEINSIGHT tarjoaa markkinoijille helppokäyttöisen ja kattavan alustan markkinointikanavien ja -kampanjoiden analysointiin.

Lue lisää

InlineMarket Oy / Ruoholahdenkatu 8 / 00180 Helsinki, Finland / Contact / +358 405425070 / Business-ID: 2866708-5

© 2020 InlineMarket Oy
Back To Top