skip to Main Content
INLINEINSIGHT

INLINEINSIGHT tarjoaa markkinoijille helppokäyttöisen ja kattavan alustan markkinointikanavien ja -kampanjoiden analysointiin.

Kampanja-analytiikka. Kasvata mainoskampanjoiden tehokkuutta ja yrityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa InlineInsight-työkalun avulla. Saat kattavan kokonaiskuvan, mikä toimii – ja mikä voisi toimia vielä paremmin.

Kampanjanhallinta. Yli 100 hallittavaa mainostiliä ja 3608 käynnissä olevaa kampanjaa? Ei hätää. InlineInsight auttaa sinua pysymään ajantasalla kampanjoiden tehokkuudesta ja lähettää automatisoidusti ilmoituksen mahdollisista häiriöistä. Tämän lisäksi saat toimenpidesuosituksia kampanjoiden tehokkuuden optimoinniksi.

Asiakashankinta. Löydä paras tapa tavoittaa yrityksesi kannattavimmat asiakkaat ja optimoi ajankäyttö ja budjetti analysoimalla myyntiputkea. Syvennä ymmärrystäsi asiakashankinnasta ja lisää myyntiä hyödyntämällä web-analytiikkaa ja dataa CRM-järjestelmästä.

Lue lisää
INLINEPREDICT

Ennusta myyntiä ja kysyntää täsmällisesti hyödyntämällä koneoppivia malleja. Automaattisesti tuotettujen tarkkojen ennusteiden avulla maksimoit myynnin ja tuottavuuden.

Automatisoi myynnin ennustaminen ja raportointi. Käytä työaika tehokkaammin ja paranna ennusteiden tarkkuutta automatisoidun raportoinnin ja budjetoinnin avulla.

Maksimoi myynti optimoimalla tuotteiden saatavuus. Varmista että halutuimmat tuotteesi ja palvelut ovat aina saatavilla.

Minimoi ylimääräiset kulut varastonhallinnassa. Optimoi varasto ja virtaviivaista tuotteiden liikkuminen.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Filip Ekman

Filip Ekman, Head of Sales

Mobile: +358 40 5425070

filip.ekman@inlinemarket.fi

InlineMarket Oy / Ruoholahdenkatu 8 / 00180 Helsinki, Finland / Contact / +358 405425070 / Business-ID: 2866708-5

© 2020 InlineMarket Oy
Back To Top